Ga direct aan de slag met het Rushcommerce
Affiliate programma

Hoe werkt ons affiliate programma?

Rushcommerce biedt een zeer gebruiksvriendelijk affiliate programma aan waar iedere publisher, na aanmelding voor ons affiliate netwerk, direct van start kan gaan met promotie en geld verdienen! Het affiliate programma van Rushcommerce is voor een groot deel gericht op voedingssupplementen en andere verzorgingsproducten in o.a. de categorieën Gezondheid en Erotiek.

Op deze pagina wordt stap voor stap uitgelegd hoe ons affiliate programma precies werkt.

1. Registeren
Wilt u affiliate partner worden bij Rushcommerce dan dient u zich eerst te registeren. Registreren bij Rushcommerce is Gratis én Vrijblijvend. Klik hier om u direct te registreren bij ons affiliate netwerk.

2. Inloggen
Nadat u zich geregistreerd heeft kunt u op de website van Rushcommerce inloggen met uw gegevens. Nu kunt u direct beginnen met de promotie via ons affiliate programma.

3. Promotiemateriaal
Wanneer u ingelogd bent kunt u op de pagina: 'Promotools' alle producten/shops met bijbehorend promotiemateriaal vinden. U kunt alle standaard promotiemateriaal direct gebruiken om producten/shops te promoten.

4. Statistieken
Wanneer er een sale heeft plaatsgevonden zal dit door Rushcommerce bijgehouden worden in uw persoonlijke statistieken. Wanneer u bent ingelogd zult u op de pagina: 'Statistieken' een duidelijk overzicht kunnen inzien van alle verkopen die u per maand gemaakt heeft met de bijbehorende commissie die u zult ontvangen. Log in om uw statistieken te kunnen bekijken.

5. Uitbetaling
Iedere maand zal Rushcommerce uw verdiende commissies aan u uitbetalen. In uw statistieken vindt u een duidelijk overzicht van uw verdiende commissies. Klik hier voor meer informatie over commissies.

6. Persoonlijke gegevens
Bij het registreren vragen wij u een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Deze persoonlijke gegevens hebben wij nodig om contact met u op te kunnen nemen en uw commissies uit te kunnen betalen. Daarnaast gebruiken wij uw e-mailadres om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen bij Rushcommerce zoals nieuwe webshops en nieuw promotiemateriaal.