Groot aanbod uniek promotiemateriaal
Creëer veel sales!

Hoge kwaliteit promotiemateriaal bij Rushcommerce

Rushcommerce biedt een ruim aanbod aan promotiemateriaal aan welke door publishers gebruikt kunnen worden voor de promotie van producten/shops. U kunt als affiliate onze producten/shops op verschillende manieren promoten. Op deze pagina zullen wij u uitleg geven over de verschillende mogelijkheden.

Log in om gebruik te kunnen maken van het kant- en klare promotiemateriaal van Rushcommerce en begin direct super eenvoudig met geld verdienen!

Banner Roulaties

Een andere mogelijkheid van het gebruik van promotiemateriaal is Banner Roulaties. Hierbij maakt u een zogenaamde 'pool' aan welke u een naam geeft. Ook geeft u de URL weer van de website waarop u de banner pool wilt tonen zodat u zelf precies weet waar u uw banner pool heeft geplaatst. U kunt kiezen welke categorieën interessant zijn voor uw website. Selecteer deze categorieën en klik op: 'banner pool genereren'. U kunt uw banner pool op uw website plaatsen en vervolgens zullen banners van producten/shops, uit de door u geselecteerde product categorieën, met elkaar rouleren op uw website.

Directe links en banners

Rushcommerce biedt van ieder product/shop een aantal standaard banners en een directe link aan. Deze link en banners kunt u direct op uw website of bijvoorbeeld in uw nieuwsbrief plaatsen. Uw unieke partnercode wordt toegevoegd aan de URL/Link zodat wij weten dat de sales bij u vandaan komen. Zelf kunt u nog een promo-code toevoegen aan de URL/Link zodat u precies weet van welke banner, link of plaats de sale vandaan komt. Deze promo-code zult u terugvinden in uw statistieken.

Deeplinks
Soms kan het gunstig zijn om bezoekers niet naar de homepage van een website door te sturen maar naar een andere pagina zoals bijvoorbeeld de bestelpagina of bijvoorbeeld de pagina met uitleg over ingrediënten. U kunt wanneer u ingelogd bent, op de pagina Links en banners, een unieke partnerlink met eventueel een promocode genereren. Wanneer u dit gedaan heeft kunt u op deze link klikken waarna u naar de desbetreffende website wordt doorgestuurd. Klik op de pagina naar keuze en u kunt vervolgens de URL kopiëren in de adresbalk. U heeft nu uw deeplink gemaakt en kunt deze direct gebruiken.

Onsite content

Wanneer u onsite content gebruikt als promotiemateriaal plaatst u als het ware het bestelformulier van het gekozen product of producten op uw eigen website. Dit bestelformulier neemt de stijl van uw website over zodat het bestelformulier goed past bij de uitstraling van uw website. Op deze manier kunnen klanten direct via uw website een bestelling plaatsen. De verwerking van de bestelling verloopt verder via Rushcommerce. Alle onsite content scripts bevatten altijd actuele informatie zodat ook u kunt profiteren van acties zoals aanbiedingen en kortingen die wij aanbieden, zonder dat u daarvoor uw website hoeft aan te passen.

XML en RSS feeds

U kunt als publisher gebruik maken van feeds om automatisch lijsten met gegevens vanuit het Rushcommerce affiliate programma op te halen en te verwerken. Wanneer u ingelogd bent kunt u onder: 'Promotools' meer informatie vinden over de verschillende lijsten.